Handla & betala

Beställningar

Vid beställning träffas avtal när du får en orderbekräftelse ifrån oss. En orderbekräftelse skickas till din registrerade mailadress omgående. I de fall där beställningen är lagd vardagar efter kl. 16.00 eller helgdagar behandlas ordern och orderbekräftelsen skickas först nästkommande vardag. Beställda produkter förblir KOMPRIMERAs egendom till dess de till fullo är betalda.

KOMPRIMERA reserverar sig mot slutförsäljning och vi förbehåller oss rätten att restnotera eller annullera beställningar på varor som är slut i lager, har felaktigt pris eller frakt.

Priser

Våra priser anges alltid i svenska kronor (SEK) samt exklusive moms. Om du handlar som privatperson ser du momsen innan du kommer till betalningen i kassan. För produkter som ingår i en kampanj gäller alltid priset under kampanjperioden. Om kampanjperioden inte framgår så är det kundens ansvar att ta reda på kampanjperioden. Efter att ordern är behandlad kan priset endast ändras om något oförutsett har skett, tex. höjda skatter, valutaförändringar etc., om det skulle vara uppenbara felaktigheter i originalpriset kan även detta justeras.

Faktura

Via alla våra försäljningskanaler kan juridisk person (företag, myndighet etc.) välja att betala via faktura med Klarna via vår e-handel. Vid ordrar utanför vår e-handel som ska betalas via faktura genomför vi en sedvanlig kreditupplysning. Vi förbehåller oss då rätten att kräva förskottsbetalning. Fakturan skickas separat från försändelsen till registrerad fakturaadress och ska vara betald inom 20 dagar. Vid sen betalning (efter förfallodagen) debiteras dröjsmålsränta som motsvarar den vid varje tid gällande referensränta med tillägg av 8 procentenheter. Påminnelseavgift utgår också med 60 kr. Vi värnar om miljön men samtidigt för att underlätta för dig som kund så föredrar vi att skicka fakturan som pdf till din mailadress eller som e-faktura.

Kortbetalning

Om du handlar via komprimera.se har du möjlighet att betala med kort via Svea Ekonomi. Just nu kan du betala med VISA och Mastercard. När du har bekräftat ditt köp kommer du att bli ombedd att skriva in ditt kortnummer och CVC-kod. Transaktionen sker via SLL-kryptering vilket innebär att ingen obehörig kan se dina uppgifter. Transaktionen hanteras av helt av Svea Ekonomi som är en pålitlig betaltjänst för både företag och privatpersoner. Detta innebär att vi på KOMPRIMERA inte får tillgång till dina kortuppgifter och kan således inte lagra, eller ändra dessa. Vi accepterar endast svenska kort (registrerade i Sverige).

Ångerrätt

Som kund hos KOMPRIMERA har du 30 dagar på dig att ångra ditt köp av våra lagerprodukter. Meddela oss inom 30 dagar efter mottagen leverans genom att kontakta vår kundservice.

Ångerrätten gäller inte för: 
– Specialframtagna produkter, såsom färg eller produkter som inte ingår i vårt ordinarie sortiment.

– Varor som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla.

Som kund har du rätt att öppna förpackningen och undersöka varan. För att kunna ångra ditt köp måste dock varan vara i väsentligen oförändrat skick. Om varan skulle vara för skadad förbehåller vi oss rätten att göra en värdeminskning på upp till 100%.

Tänk på att alla tillbehör, instruktionsböcker etc. måste finnas med i returen tillbaka till oss.

Om du har tänkt göra en större beställning måste du beställa ett testexemplar för att ångerrätten ska gälla. Vänligen kontakta oss för vad som gäller exakt vid större beställningar och ångerrätt.

När du ångrar ditt köp är det du som kund som står för leveranskostnaden tillbaka till oss.

Returinformation

Kontakta oss så hjälper de dig med instruktioner och eventuell returfraktsedel.

När du returnerar en vara tänk på att du är ansvarig för om produkten skadas under frakten tillbaka till oss. Säkerställ således att varan är ordentligt packad, originalförpackningen är att föredra om den är oskadd. Varan ska vara komplett dvs. alla tillbehör och manualer måste vara med i returen.